• رييس شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان:
  • 45 واحد صنعتي مبتني بر فناوري‌ در اصفهان ايجاد شده است

  • ۱۳:۳۷ - ۱۳۹۳/۱۱/۱۳

رييس شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان، اين شهرك را اولين نهاد حمايتي از مجموعه مراكز رشد و پارك‌هاي علم و فناوري براي توسعه كسب و كارهاي دانش‌بنيان و ساختاري موثر جهت اشتغال پايدار فارغ‌التحصيلان دانشگاه‌ها در كشور دانست.

به گزارش روابط عمومي شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان، دكتر مهدي كشميري با بيان اينكه شركت‌ها و موسسات دانش‌بنيان نقش مهمي در رشد اقتصادي و ايجاد اشتغال در هر كشوري ايفا مي‌كنند، اظهار كرد: اين شركت‌ها به عنوان موتور محركه توسعه اقتصادي كشورها محسوب مي‌شوند.

وي افزود: شركت‌هاي دانش‌بنيان با پويايي و انعطاف‌پذيري بالا، ظرفيت مناسبي براي روبه‌رو شدن با شرايط تحريم را دارا هستند و در واقع يكي از موثرترين مولفه‌هاي اقتصاد مقاومتي بشمار مي‌آيند.

كشميري با اشاره به اينكه شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان اولين سازمان موسس مراكز رشد و پارك‌هاي علم و فناوري در كشور است، اضافه كرد: اين شهرك فعاليت اجرايي خود را از سال 1380 به طور جدي و با هدف حمايت و هدايت شركت‌ها و موسسات دانش‌بنيان آغاز كرده است.

وي شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان را حلقه‌ي واسط ميان دولت، صنعت و دانشگاه دانست و گفت: اين نهاد در سطحي كلان‌تر به ايجاد همكاري و نزديكي بيشتر جامعه علمي و صنعتي و رونق اقتصادي مي‌پردازد.

رييس اين مركز علم و فناوري با اشاره به  370 شركت و موسسه دانش‌بنيان كه در شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان مستقر هستند، اظهار كرد: شكل‌گيري 45 واحد صنعتي مبتني بر فناوري‌هاي اين شركت‌هاي مستقر، اشتغال جمع كثيري از فارغ‌التحصيلان دانشگاه‌ها و بسياري از ارزش‌آفريني‌هاي ديگر، شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان را به يك سازمان پيشرو و موثر در توسعه استان تبديل كرده است.

وي ادامه داد: شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان به عنوان يكي از نقاط كانوني عزم جدي براي ايجاد و شكل‌گيري منطقه ويژه (كريدور) علم و فناوري اصفهان دارد.

 

كشميري با بيان اينكه در حال حاضر بيش از 5 هزار نيروي انساني متخصص و نوآور در شركت‌هاي دانش‌بنيان خصوصي مستقر در شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان فعاليت مي‌كنند، عنوان كرد: در خارج از شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان كمتر از 10 درصد احتمال اين وجود دارد كه يك فارغ‌التحصيل تبديل به يك فعال اقتصادي موفق شود اما اين نرخ موفقيت در شهرك بيش از 70 درصد است.

وي افزود: در شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان، هر فارغ‌التحصيل فن‌آفرين بطور متوسط مي‌تواند براي ۱۰ تا ۱۵ نفر شغل ايجاد كند.

رييس شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان ادامه داد: هزينه ايجاد هر شغل در شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان حداكثر چهل ميليون تومان است كه در مقايسه با آمارهاي رسمي كشور كمتر از يك سوم هزينه ايجاد اشتغال معمول است.

وي در ادامه اخذ جايزه سال 2010 بانك توسعه اسلامي در حوزه علوم و تكنولوژي و حمايت مالي بانك جهاني در توسعه مراكز رشد فناوري، استقرار مركز منطقه‌اي توسعه مراكز رشد و پارك‌هاي علم و فناوري، تحت نظر يونسكو (IRIS) در شهرك، كسب جايزه انجمن آسيايي پارك‌هاي علمي (ASPA Award) توسط 8 شركت و موسسه دانش‌بنيان شهرك طي سال‌هاي 2006 تا 2014 ميلادي، عضويت در هيات مديره انجمن پارك‌هاي علمي آسيا  (ASPA)از جمله دستاوردهاي شهرك در حوزه روابط بين‌الملل دانست. 

كشميري به سرمايه‌گذاري 2هزار ميليارد ريالي بخش خصوصي در اراضي شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان اشاره كرد و يادآور شد: تجاري‌سازي بيش از 700 دانش فني توليد شده توسط شركت‌ها و موسسات دانش‌بنيان، برگزاري 10 دوره جشنواره شيخ بهايي در كارآفريني و فن‌آفريني و برنامه‌ريزي برگزاري دوره يازدهم اين جشنواره و نخستين المپياد ملي طرح كسب و كار دانشجويي در ارديبهشت‌ماه سال آينده از جمله ديگر دستاوردهاي اين شهرك بوده است.

 

 

 

 

تعداد بازدید : ۵۲۵      تاریخ: 1393/11/13

ثبت نظر

جهت ارسال نظر لطفا اطلاعات زیر را تکمیل کنید

captcha
ثبت نظر

نظرات کاربران

درحال حاضر کامنتی ثبت نشده است.

اخبار سایت